Επικοινωνήστε μαζί μας

 

Στοιχεία επικοινωνίας

 

1. Λόγο μεγάλου φόρτου εργασίας αναστέλλεται. Μέσω του τηλεφώνου μπορείτε κάλλιστα να παραγγείλετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, καταγράψτε τους κωδικούς σε ένα χαρτί και ενημερώστε μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

2.Μπορείτε με ένα απλό EMAIL να στείλετε τους κωδικούς & ποσότητες και λοιπά στοιχεία όπως (ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, ΠΕΡΙΟΧΗ, ΠΟΛΗ, ΧΩΡΑ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΑΘΕΡΟ, ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ).

3.Μέσα από το SITE μας , που έχει όλες τις ευκολίες, πληροφορίες & οδηγίες μπορείτε να εξυπηρετηθείτε με τον πιο σύγχρονο τρόπο όλο το 24ωρο. Τα μεταφορικά εφόσον επιλέγετε courier εμφανίζονται στα μέσα της ολοκλήρωσης παραγγελίας. Μπορείτε ακόμα να πραγματοποιήσετε παραγγελία σας επισκέπτες, χωρίς κωδικούς και εγγραφές. Όποιος θέλει να έχει ιδιαίτερη σχέση μαζί με TAKEPOSITION ο καλύτερος τρόπος για να το ξεκινήσετε αυτό είναι να κάνετε εγγραφή. Για το λόγο ότι επιβραβεύβουμε όποιοι γίνονται υποστηρικτές μας τους κατατάσσουμε πελάτες με προνόμια και έχτρα εκπτώσεις που μόνο αυτοί βλέπουν τις εκπτωτικές τιμές τους με την είσοδο τους στο site μας με το κωδικός τους. Σε περίπτωση που κάνετε μαζικές αγορές είτε είστε κατάστημα ρούχων είτε σύλλογοι, ομάδες μπορείτε να επιλέξτε την ομάδα που είστε κατά την εγγραφή και με μετέπειτα έγκριση δική μας κατατάσσετε σε εκπτωτική κλίμακα για να έχετε περισσότερα προνόμια και εκπτώσεις επάνω στις τιμές που μόνο εσείς μπορείτε να τις δείτε με την είσοδο σας στο site μας με τους κωδικούς σας.

Ωράριο Λειτουργίας

Πώληση χονδρική (ρούχα και καπέλα, casual και sport) - ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (10:30-17:0)

Τα καταστήματα μας

Εκθεσιακός χώρος
Φιλώτα 14, 'Ανω Ηλιούπολη ( Σταυρούπολη ), Θεσ/νίκη, Τ.Κ 56431
Εμφάνιση Χάρτη Google
Τηλέφωνο
2310665290

Ωράριο Λειτουργίας
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ : 10:30-17:00

Φόρμα επικοινωνίας