Τρόποι αγοράς

1. ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ     
Μέσω του τηλεφώνου μπορείτε κάλλιστα να παραγγείλετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, καταγράψτε τους κωδικούς σε ένα χαρτί και ενημερώστε μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε. Οι ώρες επικοινωνίας είναι :

                   ΔΕΥ (10:30-14:00) – (17:00-19:45)

                   ΠΑΡ (10:30-14:00)

                                                 
ΤΗΛ : 2310 665290
2. Με  EMAIL      

Μπορείτε με ένα απλό EMAIL να στείλετε τους κωδικούς & ποσότητες και λοιπά στοιχεία όπως  (ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, ΠΕΡΙΟΧΗ, ΠΟΛΗ, ΧΩΡΑ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΑΘΕΡΟ, ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ)

EMAIL: info@
takeposition.gr

3. Παραγγελία  on-line     

Μέσα από το SITE μας , που έχει όλες τις ευκολίες, πληροφορίες & οδηγίες μπορείτε να εξυπηρετηθείτε με τον πιο σύγχρονο τρόπο όλο το 24ωρο. Τα μεταφορικά εφόσον επιλέγετε courier εμφανίζονται στα μέσα της
ολοκλήρωσης παραγγελίας. Μπορείτε ακόμα να πραγματοποιήσετε παραγγελία σας επισκέπτες, χωρίς κωδικούς και εγγραφές. Όποιος θέλει να έχει ιδιαίτερη σχέση μαζί με TAKEPOSITION ο καλύτερος τρόπος για να το ξεκινήσετε αυτό είναι να κάνετε εγγραφή. Για το λόγο ότι επιβραβεύβουμε όποιοι γίνονται υποστηρικτές μας τους κατατάσουμε πελάτες με προνόμια και έχτρα εκπτώσεις που μόνο αυτοί βλέπουν τις εκπτωτικές τιμές τους με την είσοδο τους στο site μας με το κωδικός τους. Σε περίπτωση που κάνετε μαζικές αγορές είτε είστε καταστήμα ρούχων  είτε σύλλογοι, ομάδες μπορείτε να επιλέξτε την ομάδα που είστε κατά την εγγραφή και με μετέπειτα έγκριση δική μας κατατάσετε σε εκπτωτική κλίμακα για να έχετε περισσότερα προνόμια και εκπτώσεις επάνω στις τιμές που μόνο εσείς μπορείτε να τις δείτε με την είσοδο σας στο site μας με τους κωδικούς σας.

 

H TakePosition διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τις τιμές κατά βούληση & τρόπους διεξαγωγής ΑΓΟΡΑΣ/ ΠΩΛΗΣΗΣ  χωρίς προηγούμενη προειδοποιήσει.


                                                             
TakePosition.gr