ΜΠΕΣ ΣΤΟ CLUB ΜΑΣ

Στο club του Takeposition υπάρχει χώρος για όλους από καλλιτέχνες μέχρι και άτομα που έχουν ανησιχίες και θέλουν να εκφραστούν μέσα από τα ρούχα τους.

Είστε καλλιτέχνης και θέλετε τα σχέδια σας να τα δείτε φορεμένα επάνω στα ρούχα του κόσμου, μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς για να ξεκινήσει μια λαμπρή συνεργασία που μόνο χαρά και περηφάνια θα σας φέρει.

Θέλετε να κρατήσετε επαφή με το Takeposition,  μπορείτε να μας κάνετε like στο Facebook, Twitter, Flickr, Google, Youtube... και να μαθαίνετε νέα μας και αλληλεπιδράτε μαζί μας και έτσι οι επιρροές μας θα είναι καλύτερες.

Στο site μας διατηρούμε Blog όπου μπορείτε να μαθαίνετε περισσότερα και πιο άμεσα λεπτομέρειες από εμπνεύσεις μας.

Με χαρά μας μπορούμε να ακούσουμε τη γνώμη σας για να μας οδηγήσουν σε μια ωραία έμπνευση η οποία θα συναρπάσει αρκετό κόσμο.

Μπορείτε να εγγραφείτε στο Newsletter μας και να μαθαίνετε πρώτη τις προσφορές μας.

Οι πελάτες το Takeposition μόνο να χάσουν δεν έχουν με τις πολλές προσφορές, δωροεπιταγές, 3+3=7 ρούχα, δωρεάν μεταφορική όπου και στο κοντινό μέλλον θέλουμε να επιδείξουμε περισσότερο κοινωνική πολιτική και θα κάνουμε περισσότερα και για αυτούς που έχουν περισσότερο ανάγκη όπως Τρίτεκνους και πολύτεκνους.

Με πολύ αγάπη, το δικό σας δυνατό brand name Takeposition.