Τρόποι Αποστολής / Παράδοσης

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ / ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ


1.  Παραλαβή από κατάστημα / Χώρο παραλαβής.

      Διατηρούμε χώρο παραλαβής στη διεύθυνση : Φιλώτα 14, Άνω Ηλιούπολη ( Σταυρούπολη ), Θεσσαλονίκης.

      Εφόσον έχετε πραγματοποιήσετε παραγγελία και σας έχουμε ενημερώσει ότι έχει έρθει η παραγγελία σας στο χώρο παραλαβής για παραλαβή, μπορείτε να

      προσέλθετε στις παρακάτω ώρες :

                                                                     Καθημερινές Δευτέρα - Παρασκευή : ( 10:30-17:00)

                                                        

                                                                                                          

2. Όταν εμφανίζεται "ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ" στους τρόπους αποστολής  τότε το αποστέλλουμε με δικά μας έξοδα μεταφοράς δικό μας τρόπο αποστολής της προτίμηση μας.

     Όταν η παραγγελία σας έχει συμμαζεμένο όγκο ή και βάρος μπορεί εύκολα να την αποστείλουμε με courier ( Γενική ταχυδρομική ή Ελτά πόρτα πόρτα ). Όταν η παραγγελία σας  έχει μεγάλο όγκο ή και βάρος τότε υποχρεωτικά θα αποσταλεί με Φορτηγά (Συμβατικές εθνικές μεταφορικές όπου εδώ θα σας ζητηθεί να προπληρώσετε τη παραγγελία για το λόγο ότι αντικαταβολή και Φορτηγά δεν συνδυάζονται.

 

3. Με ΕΛΤΑ courier (πόρτα-πόρτα).

Μπορείτε να επιλέξετε Ελτά πόρτα πόρτα όταν η παραγγελία που πραγματοποιείτε είναι κάτω από 30€.

Η παραγγελιά παραδίδεται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες (ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ) με τα από το χρόνο τεκμηρίωσης του προϊόντος, στη διεύθυνση που μας υποδείξατε. Τα έξοδα αποστολής με ΕΛΤΑ courier είναι 2.30€.

Τα έξοδα αντικαταβολής είναι επιπλέον κόστος (+3.00€).

Σε περίπτωση που προπληρωθεί η παραγγελία τα έξοδα αντικαταβολής δεν τα χρεώνουν οι εταιρείες courier.

Στη περίπτωση που η ΕΛΤΑ courier (πόρτα-πόρτα) είναι να παραδώσει μια παραγγελία σε δυσπρόσιτη περιοχή, την αφήνει στο κοντινότερο γραφείο ΕΛΤΑ-ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ της περιοχή σας και σας ειδοποιεί για να το παραλάβετε.

 

4.  Με courier  "Γενική Ταχυδρομική "

Η παραγγελιά παραδίδεται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες (ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ) με τα από το χρόνο τεκμηρίωσης του προϊόντος, στη διεύθυνση που μας υποδείξατε. Τα έξοδα αποστολής με Γενική ταχυδρομική  είναι 2.50€.

Τα έξοδα αντικαταβολής είναι επιπλέον κόστος (+3.00€) τα οποία προστίθαιντε στο τελικό κόστος των μεταφορικών, δηλαδή : 5.50€.
Στη περίπτωση που η courier Γενική ταχυδρομική είναι να παραδώσει μια παραγγελία σε δυσπρόσιτη περιοχή, συνεχίζει τη προσπάθεια αποστολής και σας το φέρνει η courier στη πόρτα σας. Σε ελάχιστες περιπτώσεις επικοινωνούν μαζί σας για να πάτε να παραλάβετε από το γραφείο τους, προτείνουμε πριν την αποστολή της παραγγελία σας να επικοινωνήσετε μαζί με το κοντινότερο γραφείο της Γενικής ταχυδρομικής και να ρωτήσετε πως θα σας παραδίδουν κάθε παραγγελία σας.


 

5. Με Φορτηγά  (Συμβατικές Εθνικές Μεταφορικές).

Ισχύει για προϊόντα μεγάλου όγκου ή & βάρους, μεγαλύτερα συνήθως από 15 κιλά, στα οποία και συμφέρει. Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες μέρες μετά από το χρόνο τεκμηρίωσης του προϊόντος. Δεν ισχύει η αντικαταβολή στη παράδοση με αυτόν τον τρόπο. Η χρέωση των μεταφορικών με "φορτηγά" κυμαίνεται αναλόγως (τη μεταφορική εταιρεία, όγκο, βάρος προορισμός, δυσκολία προσέγγισης προορισμού κτλ). Τα προϊόντα πάντα αποστέλλονται με ευθύνη του παραλήπτη/πελάτη.

Αντικαταβολή και Φορτηγά δεν συνδυάζονται μαζί. Η παραγγελία όταν αποστέλλεται πρέπει πρώτα να είναι τακτοποιημένη με τη πληρωμή της (Πληρωμή με κάρτα, κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης..) και μετά αποστέλλεται.

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει μεγάλο όγκο ή και βάρος και θα αποσταλεί με Φορτηγά μπορεί να σας ζητηθεί από τη μεταφορική να πάτε να παραλάβετε από το κοντινότερο γραφείο τους εφόσον είστε ιδιώτης, σύλλογός.. και όχι κατάστημα.

Εφόσον χρεώνεστε τα μεταφορικά μπορείτε να μας υποδείξετε μεταφορική εταιρεία της αρέσκεια σας, ειδάλλως φορτώνουμε τη παραγγελία σε γνωστές & φθηνές εταιρείες που έχουν διαπρέψει με τον επαγγελματισμό τους.

 

 


 

6.  Αποστολές για το εξωτερικό

Οι αποστολές στο εξωτερικό γίνονται με το συμβατικό ταχυδρομείο. Η χρέωση είναι 31€ μέχρι 2κιλα & 2€ για κάθε ½ κιλό επιπλέον. Ο χρόνος παράδοσης είναι 2-7 εργάσιμες μέρες μετά από το χρόνο τεκμηρίωσης.

 

Ο χρόνος τεκμηρίωσης είναι ο χρόνος που χρειάζεται για να παραδοθεί στη μεταφορικές εταιρείες το προϊόν.

Παρακαλούμε θερμά πριν παραλάβετε την παραγγελιά σας ελέγξτε το δέμα, σε περίπτωση που παραλάβετε ένα δέμα κακομεταχειρισμένο δεν θα μπορείτε να αποδείξετε ότι σας έχει το έχει καταστρέψει η courier και θα έχετε την ευθύνη για το δέμα. Μη διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε την ίδια στιγμή για βοήθεια στο ΤΗΛ : (+30) 2310-665772. Ο λόγος που αναφερόμαστε σε τέτοιες υποθέσεις (ευτυχώς έως τώρα είναι σε θεωρητικό επίπεδο) είναι ότι δεν δικαιολογούμε τυχόν λεηλασίες & ατυχήματα πελατών που δεν ευθυνόμαστε.

Σημειώστε ότι η συνεργάτες που μας μεταφέρουν τα εμπορεύματα έχουν επίδειξη καθημερινά την αξία & επαγγελματισμό τους ανά σειρά 10άδων ετών, στη σωστή μεταφορά του προϊόντος.

Ο έλεγχος και η διαδικασία είναι καθαρά απαραίτητη τυπική διαδικασία εξυπηρέτησης σας & για αποφυγή κακόβουλων πράξεων.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ


TakePosition.gr

H TakePosition διατηρεί κάθε δικαίωμα να τροποποιεί τις τιμές κατά βούληση (σε περίπτωση κεκτημένης ταχύτητας, έχει εμφανιστεί στο site μας λάθος τιμή, περιγραφή, χαρακτηριστικά..) & τρόπους διεξαγωγής αγοράς / πώλησης χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Σε περίπτωση που έχετε προβεί σε παραγγελία με λάθος τιμή, σας ενημερώνουμε εκ των προτέρου για ο οποιοδήποτε λάθος και αν συμφωνείτε εκτελείτε η παραγγελία με δική σας έγκριση.